• Kwaliteit voor een scherpe prijs

Costume Share bestaat sinds 2012. Mijn liefde en passie voor de dans en het aanstekelijke enthousiasme van mijn dochter, die op haar 3e al begon met ballet, zorgen ervoor dat de onderneming nog steeds groeit en bloeit.

Ik maakte kostuums en rekwisieten om te verhuren en startte met het ondersteunen van balletvoorstellingen. Als vanzelfsprekend kleedde ik de dansers zelf. De organisatie achter de Bühne nam ik in één moeite ook voor mijn rekening. Ik opende een winkel voor danskleding in Amersfoort om aan de aldoor groeiende behoefte te kunnen voldoen. Daarmee creëerde ik tevens een centraal punt voor alle activiteiten van Costume Share.

Met de verkoop en verhuur van danskleding heb ik een compleet en uniek concept. Naast de ondersteuning bij voorstellingen ben ik ook regelmatig op pad om een verkoop te organiseren. Ik doe dit in diverse dans- en balletscholen in Nederland, Duitsland en België.

Costume Share is een veelzijdig, creatief en enthousiast bedrijf dat inmiddels met behulp van mijn gezin uitgroeit tot een mooi familiebedrijf.

Neem contact met ons op

Bemiddeling voor scholen

Elke school wil naast prachtige dansen ook schitterende kostuums op de Bühne zetten. Het neemt echter veel tijd in beslag om mooie kostuums en rekwisieten te ontwerpen en te maken. Bovendien is dit vaak erg prijzig voor een dans- of balletschool. Precies hiervoor biedt Costume Share de oplossing.

De uitgebreide database van Costume Share staat vol met kleding en kostuums van verschillende balletscholen welke gebruikt kunnen worden door andere scholen. Vanzelfsprekend is de reiniging van alle kleding iets waar Costume Share zich over ontfermt. Eventuele reparaties aan de items worden ook door Costume Share verzorgd. Voor de ballet- en dansschool levert dit een win-winsituatie op. Kostbare tijd, het geld en de inspanning kunnen worden besteed aan de dansen. Daarnaast levert het verhuren van de kostuums extra inkomsten op voor de school.

© Copyright - Costume Share